+420 739 400 705 в работни дни от 9:00 до 17:00 ч.

ЗАЩИТА НА ЛИЧНИ ДАННИ

Операторът на онлайн магазина www.galamodino.bg съхранява и обработва лични данни в съответствие със Закона за защита на личните данни № 101/2000 Сб., в редакцията му. Фирмата е регистрирана в Службата за защита на личните данни под регистрационен номер 00078680/001.

версия 1. в сила от 25.5.2018 г

Нашият електронен магазин GALAMODINO, фирма Helena Zedková, IČ: 76302067, със седалище на адрес Na Skalkách no. 171, 664 44 Ořechov u Brna (наричан по-долу „Администратор“) ясно и открито посочва как обработва Вашите лични данни в съответствие с РЕГЛАМЕНТ (ЕС) 2016/679 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА относно защитата на физическите лица по отношение на обработката на лични данни и свободното движение на такива данни и отмяната на Директива 95/46/ЕО, Общия регламент за защита на данните („GDPR“).

 

Ние уважаваме вашето право на поверителност. В интерес на прозрачността тази политика предоставя подробна информация за това какви лични данни обработваме, за каква цел, за колко време, на кого ги предаваме, какви са вашите права и много други.

1. Защитата на личните данни е приоритет за нас във всичко, което правим. 

Вашето доверие е важно за нас. Ние уважаваме вашия контрол върху вашата лична информация и цифрово съдържание и наш приоритет е да предотвратим всеки неоторизиран достъп до тях. Винаги, когато ви поискаме информация, ние се нуждаем от нея, ние не искаме повече. Използваме функцията за двойно включване, за да потвърдим вашия имейл.

Каква лична информация изискваме от вас?

Ние събираме лична информация, която ни предоставяте, като например когато поръчате нещо, свържете се с нас или предоставите покупка или оценка на стока. Личната информация, която ни предоставяте, включва както задължителна информация: информация за контакт и информация за плащане, така и незадължителна информация. Не можете да купувате от нас, без да предоставите необходимата информация. Вие доброволно ни предоставяте лични данни, когато искаме вашето съгласие, например за регистрация, за изпращане на бюлетини, съвети, дискусии, прегледи и други, до степента, посочена в тях.

Как използваме вашите лични данни

Например, ние се нуждаем от вашите данни за следните цели:

  • Vytvořit a spravovat Váš osobní účet (registrace)
  • Zpracovat Vaše objednávky, doručit zboží, vyřídit vrácení zboží nebo jejich reklamace
  • Zasílat aktuální informace o stavu vaší objednávky prostřednictvím sms zpráv
  • Kontaktovat vás v případě problémů s doručením Vašeho objednaného zboží
  • Odpovědět na Vaše dotazy a informovat vás o nových a změněných službách
  • Zasílat vám obchodní sdělení o aktuálních akcích a slevách (newsletter)
  • Spravovat Váš účet a kontrolovat vaši platební morálku
  • Provádět analýzy, abychom vám poskytli relevantní zboží
  • Zkontrolovat Váš věk z důvodu právních předpisů týkajících se nakupování přes internet
  • Zasílat vám dotazníky spokojenosti s cílem dát vám možnost ovlivnit naši nabídku a služby
  • Testovat a zlepšovat naše systémy, prostřednictvím kterých poskytujeme své služby
  • Zabránit zneužití našich služeb


ие ще съхраняваме вашите лични данни за необходимия период от време, по-специално за горните цели:

 

  • за покупки със и без регистрация за период от три години, като новият тригодишен период започва от деня, в който направя последната си поръчка,
  • за оценка на покупки или стоки за период от три години,
  • за изпращане на бизнес съобщения без извършване на покупка, дискусия, наблюдение, форма за контакт, консултиране, запитване за продукт и др. за период от една година,
  • или за срок, предвиден в закон (за период от 11 години данните, посочени в данъчния документ, изпълнение на законовото задължение по Закон № 235/2004 г. за данък върху добавената стойност, изм.).

 

След това вашите лични данни ще бъдат изтрити, ако не сте съгласни с удължаването на обработването на лични данни.

2. Ние ще ви защитим

Ние подобряваме услугите. Предприехме технически и организационни мерки, за да защитим вашите данни от загуба, манипулация и неоторизиран достъп. Ние постоянно адаптираме нашите мерки за сигурност в съответствие с технологичния прогрес и развитие. За да направим плащанията с карти при нас възможно най-сигурни, цялата информация се изпраща в криптирана форма с помощта на SSL протокола. Това означава, че информацията преминава през защитена връзка и че информацията за вашата кредитна карта не може да бъде прочетена от външни лица. При плащане с карта работим с оторизиран платежен посредник, който ни помага директно с вашата банка, за да проверим дали картата е валидна за покупки. Правим това чрез нашите услуги и като споделяме информация с вас. Данните, които сме събрали от вас, се съхраняват само на територията на Европейския съюз.

3. Вие решавате колко ще споделите с нас

За да ви предоставим още по-добри услуги и подходящи новини, ние събираме информация за това как се използват нашите приложения. Това означава, че когато използвате нашия сайт, ние установяваме кои функции се използват най-често и какви действия предизвикват съобщения за грешка. Ако обаче не харесвате проследяването, можете да включите режима инкогнито или да зададете бисквитки в браузъра си. Прочетете повече в Политиката за бисквитки.

 

Съгласието може да бъде оттеглено и чрез щракване върху връзката „Отписване на бюлетина“ в имейла, който сте изпратили или можете да се свържете с нас на:

 

Helena Zedková

Na Skalkách č. ev. 171

664 44 Ořechov

 

4. Ние избираме доставчици на услуги, на които можем да се доверим

Ние сме част от интернет компания, в която не можем да съществуваме без външни доставчици. Данните, които получаваме, могат да бъдат предоставени на следните процесори:

 

Shopion s.r.o.

V-style CZ, s.r.o.

Zásilkovna, s.r.o.

 

Като алтернатива, други доставчици на софтуер за обработка, услуги и приложения, които в момента не използваме.

Ние никога не предоставяме, продаваме или обменяме вашите данни с трети страни за търговски цели.

5. Какви са вашите права?

Имате право да поискате информация за това какви лични данни съхраняваме за вас (безплатно веднъж годишно). Ако тази информация е невярна или непълна, можете да ни помолите да коригираме или премахнем тази информация. Не можем да премахнем вашите данни, ако сме възпрепятствани да направим това от законови разпоредби за запазване на данни, като например Закона за счетоводството или други законни причини, като неизплатени задължения. Имате право да оттеглите съгласието си за обработка на лични данни по всяко време (член 7 (3) от GDPR), правото да поискате достъп до личните си данни (член 15 от GDPR), правото да ги коригирате (член 16 от GDPR) или изтриването (член 17 GDPR), правото да ограничите обработването (член 18 от GDPR) и да възразите срещу обработването (член 21 от GDPR), имате право да прехвърлите това данни на друг администратор (член 20 от GDPR), както и правото да подадете жалба за защита на личните данни, ако смятате, че нашата компания нарушава GDPR при обработката на лични данни (член 77 от GDPR ). Ако упражнявате горните права, можете да се свържете с адреса за контакт.

 

6. Няма поверителност без сигурност

Сигурните услуги помагат да се предпази личната информация от кибератаки и любопитни хора. Без сигурност няма гаранция за поверителност. Благодарение на нашия ангажимент към киберсигурността, ние можем да ви предложим наистина сигурни цифрови услуги.

 

Имате ли въпрос или коментар? Пишете ни.

име:
E-mail:
Въведете въпроса си тук:
2 + 2 =



Nastavení Cookies
Бисквитки

Нашият уебсайт използва бисквитки, за да ни помогне да ги подобрим. За да използваме бисквитки, трябва да ни позволите да го направим. С натискането на бутона „ОК, съгласен съм“, вие давате това съгласие.

Настройки ОК съгласен съм
×
Настройки за бисквитки

Бисквитките са малки файлове, които уебсайтовете (включително нашите) съхраняват във вашия уеб браузър. Съдържанието на тези файлове се обменя между вашия браузър и нашите сървъри или със сървърите на нашите партньори. Имаме нужда от някои бисквитки, за да работи уебсайтът правилно, някои са ни необходими за маркетинг и статистически анализ. Тук можете да зададете кои бисквитки ще можем да използваме.

Необходими бисквитки
Необходими бисквитки
Това са технически файлове, които са необходими за правилното поведение на нашия уебсайт и всички негови функции. Те се използват, наред с други неща, за съхраняване на продукти в пазарската количка, показване на продукти при поискване, контролни филтри, лични настройки, както и за задаване на съгласие за използването на бисквитки. Вашето съгласие не се изисква за тези бисквитки и дори не е възможно да го премахнете.
 
Влияе на функциите:
  • Конфигурационни бисквитки
Аналитични бисквитки
Не Да
Аналитични бисквитки
Аналитичните бисквитки ни позволяват да измерваме ефективността на нашия уебсайт и нашите рекламни кампании. Те се използват за определяне на броя на посещенията и източниците на посещения на нашия уебсайт. Ние обработваме данните, получени чрез тези бисквитки, по обобщен начин, без да използваме идентификатори, които насочват към конкретни потребители на нашия уебсайт. Ако изключите използването на аналитични бисквитки във връзка с вашето посещение, ние губим възможността да анализираме ефективността и да оптимизираме нашите действия.
 
Влияе на функциите:
  • Google Analytics - аналитичен трафик
Персонализирани бисквитки
Не Да
Персонализирани бисквитки
Ние също така използваме бисквитки и други технологии, за да приспособим нашия бизнес към нуждите и интересите на нашите клиенти и да подготвим изключително изживяване при пазаруване за вас. Използвайки персонализирани бисквитки, можем да избегнем обяснението на нежелана информация, като неподходящи препоръки за продукти или безполезни специални оферти. В допълнение, използването на персонализирани бисквитки ни позволява да ви предложим допълнителни функции, като препоръки за продукти, съобразени с вашите нужди.
Маркетингови бисквитки
Не Да
Маркетингови бисквитки
Ние (маркетинговите) бисквитки се използват от нас или от нашите партньори, за да можем да показваме подходящо съдържание или реклами както на нашия уебсайт, така и на уебсайтовете на трети страни. Благодарение на това можем да създаваме профили въз основа на вашите интереси, така наречените псевдонимизирани профили. Въз основа на тази информация обикновено не е възможно незабавно да ви идентифицираме, тъй като се използват само псевдонимизирани данни. Ако не сте съгласни, вие няма да бъдете получател на съдържание и реклами, съобразени с вашите интереси.
 
Влияе на функциите:
  • Google Ads

X